Ik heb gewoon een paar goede foto’s van mezelf nodig”


Herken je dit?
Ik hoor dit regelmatig wanneer ik in gesprek ben met andere ondernemers.
Als vrouw met een eigen onderneming heb je het vaak ontzettend druk. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en foto’s laten maken van jezelf heeft niet altijd een enorm hoge prioriteit.

Vaak zijn daar wel een paar redenen voor.

“Het kost zoveel tijd”
“Ik weet dan niet wat ik aan moet trekken”
“Ik ben totaal niet fotogeniek”
Of: “ik heb wel eens foto’s laten maken maar ik vond het echt niet leuk”.

Ik vertel deze vrouwen dat ik zelf het ook niet leuk vind om op de foto te gaan, maar een set goede foto’s is juist wél belangrijk voor je presentatie. Treed naar buiten, laat jezelf zien en laat je klanten kennis maken met jou!

Wat bied ik met de Woman In Business photoshoot is een leuke en ontspannen ervaring. Met als resultaat een paar sterke (zakelijke) portretten waar je jaren mee vooruit kan!

Bekijk in het bijbehorende portfolio de vrouwen die je voor gingen.

Styling en coaching
En ik doe dit niet alleen! Alhoewel ik mijn vak als fotograaf versta en kijk heb op kleur en stijl, laat ik de styling over aan een andere vakvrouw: Simone van S-Kwadraat, een ervaren Imago Stylist met een berg aan kennis over stijl, make-up, uiterlijke presentatie en kledingcommunicatie.

Simone helpt je met het kiezen van je outfits en bijpassende accessoires. Ook begeleidt ze je tijdens de photoshoot met het poseren en je houding.

Simone heeft oog voor detail. Van een vergeten te knopen knoopje en een eigenwijze haarlok tot de houding van je schouders.
Lees meer over Simone


Wat houdt de Woman In Business Photoshoot in:

*Kennismaking met Andrea (telefonisch of videochat)

* Stylingsessie & Stijlrecept met Simone in de studio van S-Kwadraat (Enschede).
Tijdens deze stylingsessie gaan we samen aan de slag, op zoek naar  je beste kledingmodellen, dessins, stofsoorten, halslijnen en accessoires.  

* Photoshoot & Coaching

Twee uur durende photoshoot inclusief styling en advies, tips en begeleiding bij het poseren.
Kies je voor ook voor visagie en hairstyling (tip!!) dan wordt dit verzorgd door een professionele visagiste (+ €75*)

*Resultaat
Je kiest zelf jouw drie mooiste foto’s uit je persoonlijke online gallery. De door jouw gekozen foto’s worden (binnen 3 weken) geretoucheerd en nabewerkt en per e-mail / Wetransfer naar je verstuurd.

Investering / prijs:

€575*


Bij deze photoshoot kun je nog kiezen voor een extra optie:

*Personal branding foto’s maken
Een uur extra fotograferen, 10 nabewerkte hoge resolutie beelden, inzetbaar voor jouw website, social media en andere off- en online promotie doeleinden.

Een brand(ing)foto is een uitgebreidere vorm van een profielfoto. Je kunt het zien als een zakelijk lifestyle portret. Met deze foto’s leg je jouw verhaal vast. Als ondernemer, als spreker, als influencer, als persoonlijkheid.

Je laat door middel van een brandingfoto je een complete ‘look and feel’ zien, op een hele authentieke manier. Met de juiste fotografie laat jij jezelf zien en ondersteunt het beeld jouw verhaal.

Voorbeelden van brandingfoto’s
Jij in je werkomgeving, jij achter je bureau, jij met een kop koffie in de hand, jij in gesprek met een klant, jij de trap oplopend, jij handen schuddend, jij tijdens een telefoongesprek… Geef er zeker ook je eigen invulling aan!

Photoshoot + brandingshoot:

€739*


Twijfel je nog of de Woman In Business shoot iets voor jou is?
Of heb je andere wensen? In overleg is heel veel mogelijk!

Stel je vragen per e-mail of Whatsapp of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Lieve groet,

Andrea Diepeveen en Simone Tiehatten
*Prijs is exclusief btw