Reviews en ervaringen

Benieuwd naar de verhalen van andere vrouwen die voor Woman For Women hebben gekozen? Lees dan verder!
Ik ben enorm dankbaar voor deze lieve woorden. Ik hoop dat ik ook jou binnenkort welkom mag heten voor een boudoir of persoonlijke branding photoshoot!

Andrea is een hele fijne fotografe. Ze is vriendelijk, geduldig, neemt de tijd om je op je gemak te stellen en spreekt van tevoren met je door wat de verwachtingen zijn van beide kant. Ze laat tussendoor alvast wat foto’s zien, wat ook altijd fijn is. En ik vind het als vrouw ook altijd erg fijn om gefotografeerd te worden door een andere vrouw. De sfeer is toch net anders, prettiger, als je het mij vraagt.

Marjolein Berfelo

Op zoek naar fijne, discrete foto’s ter aanvulling van mijn website en voor promotionele doeleinden, uiteindelijk geweldig geslaagd bij Woman for Women. Andrea is een betrouwbare vakidioot. De foto’s waren dik in orde, de samenwerking duurt tot op heden!

Amber, columniste LINDA. Magazine

Hele fijne shoot gehad bij Andrea! Het ging allemaal gemoedelijk en ze neemt echt de tijd. Mijn zelfvertrouwen heeft echt een boost gekregen door de resultaten van de shoot.

Daniƫlle Hoek

Mooie foto’s, goede fotograaf en ook een prettig persoon waar je je snel bij op je gemak voelt!

Janna Loot

Hele fijne fotografe om mee te werken. Aardig, geduldig, weet wat ze wil laten zien met de foto’s, gewoon een top vrouw.

Jose van Hooff

Andrea heeft al meerdere keren foto’s van mij gemaakt. Branding-foto’s voor mijn website en socials, profielfoto’s voor LinkedIn maar ook een reportage van ons trouw-tuinfeest. Misschien binnenkort ook wel een boudoir-fotoshoot…

De zeer persoonlijke benadering van Andrea is de rode draad in haar werk. Ze luistert echt en voelt heel goed aan. Ze gaat samen met jou aan het werk voor het mooiste resultaat.

Een fijne persoonlijkheid, dus als je op zoek bent naar een speciale fotograaf, dan kan ik Andrea van harte aanbevelen.

Simone Tiehatten