Woman for Women

Boudoir en lingerie photoshoots voor vrouwen door een vrouwelijke fotograaf.

Over Woman for Women

Dus je benieuwd bent naar de 'woman' en fotografe achter deze website? Waarschijnlijk wil je graag weten bij wie je terecht komt wanneer je kiest voor Woman for Women. Je wilt je tenslotte wel op je gemak gaan voelen tijdens het fotograferen en er moet toch ook wel een beetje een klik zijn.
Graag geef ik je een indruk van mijn studio, werkruimte en natuurlijk van mij zelf.
Mijn naam is Andrea Loot en ik werk als fotograaf en grafisch vormgever voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Regelmatig ontving ik aanvragen van vrouwen die op zoek waren naar spannende en sensuele, maar wel stijlvolle foto's van zichzelf. Tijdens de photoshoot gaven ze te kennen voor mij te hebben gekozen omdat ik ook een vrouw ben en zij zich daar erg fijn bij voelden. Vrouwen onder elkaar zorgt sneller voor een ontspannen, luchtige, maar ook begripvolle sfeer. En dat is nu juist wat ik zelf ook zo belangrijk vind!

Een photoshoot bij Woman for Women word altijd aangepast naar jouw wensen. Zoek je een fotografe die met je mee denkt, goed luistert naar jouw ideeën en mooie, spannende én smaakvolle beelden maakt, stuur me dan een e-mail. Ik wil graag iets voor jou kunnen betekenen! Natuurlijk mag je ook eerst langskomen voor een kennismaking!


Ervaringen van klanten:

Marjolein, 25 jaar:
"Absoluut een aanrader om met Andrea een shoot te doen, professioneel, begripvol en altijd in voor een grapje!"

Liset, 34 jaar:

"Andrea is lekker nuchter en ze zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik vond het best een beetje eng en spannend van te voren, maar als je eenmaal op de stoel zit om je haar en make-up te laten doen en elkaar een beetje leert kennen is er weinig engs meer aan"(c)Woman for Women. Alle rechten voorbehouden.