Woman for Women

Boudoir en lingerie photoshoots voor vrouwen door een vrouwelijke fotograaf.

Interesse in een photoshoot?

Woman for Women maakt spannende, prikkelende, sensuele maar toch ook vooral stijlvolle beelden van vrouwen. Wil je graag dit soort foto's van jezelf laten maken, dan kun je een dag en tijdstip reserveren via e-mail. Eerst even langskomen voor een kennismakingsgesprek mag natuurlijk ook!

Voor wie?
Omwille van de privacy van klanten staan er in het portfolio veelal foto's van modellen (die toestemming hebben gegeven voor het gebruik van hun foto's). Maar bij Woman for Women komen vrouwen van alle leeftijden voor een photoshoot. Echte vrouwen met rondingen, een klein buikje, zelfverzekerde vrouwen, onzekere vrouwen, ieder met haar perfecties en imperfecties. Sterker nog: ieder mens is mooi op zijn eigen manier en dat mag op de foto's ook zeker benadrukt worden. Daarom is een photoshoot in lingerie is voor elke vrouw weggelegd, het maakt niet uit wat voor figuur je hebt en nog nooit voor de camera geposeerd hebt. Je hoeft echt geen model te zijn om prachtig op de foto te staan. Tijdens de photoshoot wordt je door alle stijlvolle, vrouwelijke (en sexy) poses geloodst en krijg je zoveel aanwijzingen als nodig.

Werkwijze
Vooraf aan de photoshoot bespreken we via e-mail jouw wensen. Je mag mij aangeven welke foto's uit mijn portfolio je aanspreken en eventueel aanvullen met foto's die je hebt gevonden via internet. Ik geef je natuurlijk aan wat de mogelijkheden zijn. Of je nu op zoek bent naar een dromerige stijl of juist heel sexy; donker en mysterieus of licht en speels.
Op de dag van de photoshoot zelf zorg ik voor een gezellige en ontspannen sfeer. Als je niet gelijk op je gemak bent is dit helemaal niet erg; de meeste mensen moeten even inkomen. Er is een kleedruimte aanwezig, koffie/thee/fris en wat lekkers. Na onze kennismaking gaat de visagiste (zie hieronder) aan de slag met make-up en haar.

Ingerichte studio, klaar voor een lingerie photoshoot.


Visagie en hairstyling
Je prachtig laten opmaken door een professionele visagiste (dit is altijd een vrouw) maakt de ervaring compleet. Dit kun je aangeven bij je aanvraag/reservering. Je kunt kiezen voor een glamoureuze look of juist naturel; net wat bij jou past!

Poseren, tips, kleding
Tijdens de photoshoot krijg je altijd poseer-advies. Vooraf hebben we al besproken welke kleding geschikt is,passend bij de stijl die je voor ogen hebt, maar neem gerust meer setjes of accessoires mee. En niet onbelangrijk: sexy schoenen! Eventueel nog een kamerjasje en slippers.

Hoeveel kost een photoshoot?
Kijk hier...

Foto's laten afdrukken
Als je je foto's wilt laten afdrukken zijn hier veel verschillende mogelijkheden voor. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inspiratie op Pinterest
Lijkt (sexy) poseren je lastig? Weet je niet zo goed wat je moet doen? Natuurlijk help ik je tijdens de photoshoots; ik geef je kledingtips, aanwijzingen en loods je zo door alle poses heen.
Ben je nog op zoek naar wat meer inspiratie? Kijk eens op de Pinterest-pagina van Women for Women.(c)Woman for Women. Alle rechten voorbehouden.