Hai! Mijn naam is andrea, fotografe achter ‘woman for women Boudoir Fotografie’

Jaren duurde het, voordat ik mezelf écht durfde te laten zien op mijn website. Maar nu doe ik het gewoon, want als jij een fotograaf zoekt voor jouw boudoir photoshoot, dan wil je toch graag weten wie de foto’s maakt?
Dus dit ben ik! Geboren in het westen, voor de liefde verhuisd naar het oosten. Getrouwd met een techneut die mijn creatieve, visueel ingestelde brein niet altijd kan volgen. Vanaf kinds af aan hou ik van fotograferen. Vanaf 2012 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf. Ik ben begonnen met het fotograferen van daadwerkelijk álles!

Ik wist namelijk niet waar mijn hart echt lag. Bij welk type fotografie ik nu echt mijn creativiteit kwijt kon en met welke mensen ik het liefste werkte.
Dus ik probeerde alles. Van huisdieren tot businessfotografie en van industrieel tot productfotografie. Maar toen ik eenmaal in aanraking kwam met boudoir wist ik dat mijn passie hierbij lag.

Want wat is er nu leuker en mooier dan samen met een vrouw werken aan het maken van prachtige, vrouwelijke en krachtige foto’s? Ik hoop een positieve impact te kunnen maken op het zelfbeeld van de vrouwen waar ik de foto’s voor maak.

Elke photoshoot is een unieke ervaring, waarbij ik de kans krijgt om met diverse mensen te werken en hun persoonlijkheden en verhalen te ontdekken. Het is een geweldige manier om het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten, hen te laten zien hoe prachtig ze zijn en hen te helpen een nieuwe kijk op zichzelf te ontwikkelen.

Visuele impressieLees hier meer over mijn werkwijze of bekijk deze impressie van een boudoir photoshoot bij Woman For Women.

Blogs & updates

Verder lezen?