“Een boudoir photoshoot, is dat iets voor mij?”

Natuurlijk! Elke vrouw kan een boudoir photoshoot doen. Je denkt misschien: dat is toch iets voor andere vrouwen? Waarom alleen voor hen? Waarom zou jij niet mogen stralen en je niet sexy en sensueel mogen voelen?

Ik weet zeker dat je dit een ontzettend leuke en bijzondere ervaring gaat vinden die je zelfvertrouwen en liefde voor je zelf een enorme boost gaat geven.


Kennismakingsgesprek

Een boudoir photoshoot is niet zomaar een photoshoot. Daarom is het heel begrijpelijk dat je eerst graag kennis met mij wilt maken. En dat kan! Dit kan persoonlijk, maar ook telefonisch of via videochat. Tijdens dit gesprek kun je mij beter leren kennen, de stijl en je wensen die voor de foto’s in gedachte hebt bespreken, vragen stellen en als je toch nog twijfels hebt kun je die uiten. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de photoshoot en vertrouwen hebt in mij als fotograaf.

Wil je graag je boudoir photoshoot boeken bij Woman For Women? Dan stuur ik je per e-mail een pdf met aanvullende informatie.


Hoe verloopt een boudoir photoshoot bij WFW?

Op de shoot locatie (zie hieronder welke dit zijn) beginnen we altijd met een kopje koffie of thee. We nemen nogmaals even jouw moodboard of ideeen door. Via e-mail heb je al het document ontvangen waarin overeengekomen is dat jouw foto’s van jou zijn en niet voor andere doelen gebruikt zullen worden.

Als je gekozen hebt voor professionele visagie en hairstyling dan is de visagiste ook al aanwezig en kun je aan haar kenbaar maken welke look je in gedachte hebt. Natuurlijk denkt zij ook graag met je mee en adviseert zij welke kleuren en welk type make-up bij jou past.

Vervolgens bekijken we samen de outfits/lingeriesets en bijpassende schoenen en accessoires die je hebt meegebracht en kiezen we uit welke je wil dragen voor de foto’s.

Nadat de visagie en hairstyling is gedaan kunnen we beginnen.
Ik gooi je natuurlijk niet zomaar in het diepe! Tijdens de shoot geef ik je aanwijzingen en poseertips. Ook heb ik een uitgebreide inspiratie-gids mee waar je in kunt kijken voor poseer ideeen. Heel belangrijk is: doe waar jij je goed bij voelt! Nadat er een aantal beelden zijn gemaakt kun je van outfit wisselen en een andere setting kiezen (bijvoorbeeld gebruik maken van een stoel in plaats van het bed)

Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen wordt er een lunch verzorgd en/of een pauze met koffie/thee/fris en iets lekkers.
Na afloop van de photoshoot hoop ik natuurlijk dat je met een goed gevoel naar huis gaat! In de infosheet die je van te voren hebt ontvangen vindt je terug hoe het verder gaat en wanneer je de resultaten zult ontvangen.

Photoshoot locaties

Er zijn verschillende locaties waar je uit kunt kiezen om jouw photoshoot te laten plaatsvinden. Bij elke locatie hoort een ander prijspakket.

Boutiquehotel in Almelo (OV)
Kies je voor de meest uitgebreide photoshoot dan hoort daar ook een prachtige en luxe locatie bij. De suite waar de shoots plaatsvinden is voorzien van een groot bed, zitjes, een vrijstaand bad en heeft een prachtige natuurlijke lichtinval.
Retreat in Albergen (OV)
Op deze ruime, sfeervolle en rustgevende locatie staat de bekende groene sofa. Maar ook kun je poseren op het tweepersoonsbed in de aangrenzende slaapkamer. Uiteraard is er ook op deze locatie veel privacy.
Daylight room in Hengelo (OV)
Witte lakens op groot bed lenen zich perfect voor een tijdloze, romantische boudoir photoshoot. Is dit wat je in gedachte hebt? Kies dan voor deze klassieke boudoir setting.
Chesterfield Lounge Enschede
Een gezellige sfeervolle ruimte met classic Chesterfield stijl bank en fauteuils. Er zijn veel ramen waar veel licht door naar binnen komt.
Zelf je photoshoot samenstellen op een locatie naar keuze
Het is jouw photoshoot, dus jouw feestje! In overleg is er heel veel mogelijk.


Tips en adviezen over poses, kleding en voorbereiding

Wanneer je een photoshoot boekt bij Woman For Women ontvang je altijd een digitale gids vol met handige tips over poses, kleding en schoenen, maar ook hoe je je optimaal voorbereid voor jouw photoshoot.

Verder lezen? Kijk ook eens tussen mijn blogs!