Woman for Women

Boudoir en lingerie photoshoots voor vrouwen door een vrouwelijke fotograaf.

Een sexy photoshoot...die doe je cadeau!

Op zoek naar dat ene hele bijzondere cadeau voor de feestdagen? Wat eigenlijk maar voor twee paar ogen bestemd is, namelijk die van jou en die van jouw geliefde?
Of zegt je vriendin of vrouw wel eens dat ze ooit wel eens sexy foto's wil laten maken van zichzelf? En jij bent als partner natuurlijk vreselijk benieuwd naar wanneer ze dit dan gaat doen? Wacht gewoon niet langer en geef haar een boudoir/lingerie photoshoot cadeau! 

Een kaartje met Valentijn...een liefdevolle actie!

Valentijnsdag komt eraan! Na de drukte van de feestdagen nadert 14 februari weer als eerste speciale dag in het nieuwe jaar. Een dag speciaal om je geheime liefde een kaartje te sturen of je partner een lief cadeautje te geven. Woman for Woman geeft op elke photoshoot tot en met 14 februari aanstaande 10% korting en in onze goodiebag doen we een lief Valentijnspresentje.

Maar daar houdt het niet op: boek je een datum voor in januari dan wordt de mooiste foto uit jouw shoot verpakt tot jouw eigen persoonlijke Valentijnskaart! Durf je het aan? Neem contact op om een datum en tijdstip af te spreken!

Een prachtig kado....voor jezelf...of je geliefde!

Jezelf iets moois kado doen...wat dacht je van een prachtige set sensuele, sexy en spannende foto's?
Kies voor een luxe geschenkverpakking en leg ze onder de kerstboom. Of verras je partner! Wacht wel even tot jullie alleen zijn...

Heel december is het mogelijk om een dag en tijdstip te boeken voor een photoshoot.
Elke klant gaat deze maand met een extra goed gevulde goodiebag naar huis én de eerste drie dames krijgen ook nog eens een gesigneerd exemplaar van 'Seks in de Straat' kado!

Dus...waar wacht je nog op? 


December...de maand om iets moois weg te geven!

Bij de feestmaand horen natuurlijk cadeaus! En die geeft Woman for Women graag aan haar klanten! Elke dame die foto's laat maken in de maand december krijgt na afloop van de photoshoot een extra goed gevulde goodiebag mee naar huis! Vol met leuke én spannende spulletjes!

EN ER IS NOG MEER! De eerste drie dames die een datum in december reserveren krijgen ook nog eens een gesigneerd exemplaar van het spannende boek Seks in de straat cadeau!

Je kunt nú al een datum plannen voor in december. Daarvoor hoef je alleen maar een e-mail te sturen met je aanvraag en voorkeur voor datum en tijd.
Nog een tip: wil je die mooie foto's van jezelf cadeau geven aan je partner? Laat ze afdrukken en verpakken in onze chique cadeauverpakking! Wees wel op tijd met boeken ivm met kerstdrukte.

Een boudoir photoshoot...wat houdt dat eigenlijk in?

In vroeger tijden hadden welgestelde dames vaak de beschikking over een privé vertrek, meestal gelegen naast de slaapkamer. Dit 'dameskamertje' functioneerde niet alleen als 'walk in closet', Vaak stond er een kaptafel, een spiegel en soms ook een bureau om aan te schrijven. Hier kon zij zich omkleden, opmaken en verzorgen of terugtrekken voor de rust. En als de ruimte groot genoeg was, was er ook een salon-gedeelte waar zij bevriende dames kon ontvangen. En soms niet alleen haar vriendinnen...

Omdat het vertrek vaak erg vrouwelijk was ingericht met elegante meubels en alleen aan de vrouw toebehoorde is er ergens een genre ontstaan wat zich 'boudoir fotografie' is gaan noemen. Waarschijnlijk heeft de trend uit de 19e dat chique dames hun portret lieten schilderen in hun boudoir- vaak schaars gekleed - bij gedragen aan de naamgeving. De beelden kenmerken zich doordat ze romantiek en/of sensualiteit uitstralen en worden vaak gemaakt op een bed of chaise longue. Deze stijl heeft niets pornografisch, maar de foto's zijn soms wel een beetje pikant of ondeugend. Ook daar is de slaapkamer tenslotte voor bedoelt.

Boudoir, lingerie, glamour en artistiek naakt zijn fotografie stijlen die dicht tegen elkaar aan liggen en soms ook overlappen. Toch is boudoir wel de stijl die de veel vrouwen aanspreekt, meer dan andere vormen van sensuele fotografie. Er word geposeerd in (romantische) lingerie, een doorschijnende blouse of een ander weinig verhullend kledingstuk maar het blijft wel smaakvol. Je laat wel veel zien, maar nooit te veel (hoewel je uiteindelijk zelf bepaald wat 'veel' voor jou is). Bij Woman for Women kun je poseren op een comfortabel bed omringt door kussens en gordijnen. Wil je bepaalde delen van je lichaam wat verhullen of juist prominent in beeld laten brengen dan leent een bed zich daar goed voor (maar er is ook een mooi barok stoeltje waar je gebruik van kan maken). De poses maak je zo spannend als je zelf wilt en de lingerie of kleding (die je zelf uitkiest) draagt daar natuurlijk aan bij. 

Overweeg je een photoshoot in boudoir-stijl maar je wil graag weten wie de foto's maakt?
Kijk eens op 'Over Woman for Women'mail voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!  

Soft focus (foto's waarbij delen op de voor- en achtergrond zacht zijn of 'out of focus')
Blog: Klant en privacy

Wanneer je overweegt om een photoshoot in lingerie te doen vraag je je mogelijk ook af of je privacy bij een fotograaf of fotostudio wel beschermd wordt en blijft. Tenslotte zijn de foto's vaak 'for your eyes only' en wil je ze misschien wel cadeau doen aan je partner. Dan is het niet de bedoeling dat jouw werkgever, collega's of familie deze foto's terugvind via Google. Bij Woman for Women is niet alleen sfeer en een prettig gevoel tijdens de shoot belangrijk; ook discretie is enorm van belang!

Wat is dan het privacybeleid van Woman for Women?
Om te beginnen worden jouw foto's nooit gebruikt voor het portfolio, social media (zoals de Facebook-pagina) of promotie-doeleinden. Mochten er foto's zijn gemaakt die ik graag voor mijn portfolio zou willen gebruiken, dan vraag ik daar altijd jouw toestemming voor. Ik geef je aan om welke foto's het gaat; per foto wil ik graag van je horen of je er akkoord mee bent en of deze ook op social media geplaatst mag worden.
Als tweede worden de bestanden zo opgeslagen dat je naam, ook niet je initialen of je woonplaats, hier in voorkomt. Wanneer ik een foto -mag- plaatsen dan zal ik je naam niet vermelden (dus niet op de website, en ook niet via een tag op Facebook). Zo kan jouw naam dus ook niet aan de foto's gelinkt worden.

Bovenstaande is trouwens ook opgenomen in het contract wat je vooraf tekent.

Verder ben ik ook de enige die jouw foto's uitzoekt en nabewerkt.

De visagiste blijft enkel bij de photoshoot om je make-up en haar tussendoor bij te werken. Als je een tweede paar ogen toch niet zo prettig vind, geef dit dan gerust aan! Ook is er met haar afgesproken dat ze geen foto's maakt met haar telefoon tijdens de photoshoot. Er zijn nooit meer mensen bij de photoshoot aanwezig. Als je het fijn vind mag je zelf natuurlijk nog iemand meenemen!

De dames die je ziet op de website hebben allemaal toestemming gegeven voor het gebruik van hun foto's. Het grootste gedeelte van de vrouwen die een photoshoot hebben gedaan vinden het toch fijner om de foto's voor zichzelf te houden. Daar heb ik alle begrip voor. Als je nog twijfels had hoop ik dat ik deze heb kunnen wegnemen. Graag ontvang ik je aanvraag!

(c)Woman for Women. Alle rechten voorbehouden.