Kort geleden had ik heel gezellig bezoek! Maar niet alleen voor de gezelligheid hoor, want Suzanne van webshop en platform Stoute Suus, kwam mij interviewen voor haar podcast!

Oude bekende

Alweer een aantal maanden geleden kwam ik het instagram account van Stoute Suus tegen. Ik dacht: “He, leuk, een webshop met speeltjes voor in de slaapkamer”. En tussen de volgers zitten wellicht mensen die ook interesse hebben in een boudoir photoshoot. Dus besloot ik dit account te gaan volgen met Woman For Women. Tussen de posts en reels zag ik bovendien een gezellige dame die interessante dingen vertelde over allerlei onderwerpen die met liefde en seks te maken hadden.

Gek genoeg viel er bij mij verder geen kwartje.

Op een avond nog niet zo lang terug zat ik door mijn Instagram feed te scrollen. Ook het gezicht van Suzanne kwam voorbij en opeens dacht ik: “Wacht, ik ken haar!”
Wat bleek: Ik had Suus (of Suzanne) een hele tijd geleden al eens ontmoet toen ze ook in Enschede woonde. Als fotograaf ben ik lid van een regionaal ondernemersnetwerk wat elke maand een netwerkbijeenkomst organiseert. Daar heb ik Suzanne ook gesproken. Alleen Stoute Suus bestond toen nog niet.
Nu is ‘kennen’ een wat groot woord, maar ik besloot haar toch een DM te sturen om te vragen of zij wel eens op een bijeenkomst van het bovenstaande netwerk was geweest.
Lang verhaal kort: Ja, dat was ze! Wat een kleine wereld!

Podcast

Na wat over en weer gekletst te hebben over onze bedrijven vroeg Suzanne of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan de Stoute Suus podcast. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken!
Dus, in de allernieuwste editie gaan we in gesprek over boudoir fotografie, wie ik ben en waarom ik boudoir fotografie zo mooi vind om te doen. Nieuwsgierig geworden?

Beluister hem op Spotify

Meer Blogs door woman for women