Wie zegt dat je geen boudoir photoshoot kunt doen als je een kleine bun in the oven hebt?Je comfortabel voelen in je lichaam

Ja, je lichaam veranderd behoorlijk en je voelt je er lang niet altijd zo lekker bij. De hormonen gieren door je lijf en je kunt last hebben van fysieke ongemakken. Het idee van een photoshoot in lingerie voelt misschien niet zo aantrekkelijk. Om je dan letterlijk bloot te geven, ook al zeggen anderen dat je prachtig bent, is dan toch even een dingetje.

boudoir is toch juist voor sexy foto’s?

Klopt! Maar niet altijd! Er bestaan verschillende stijlen binnen de boudoir fotografie. Je kunt kiezen voor sexy en uitdagend, maar ook voor een mysterieus silhouet. Of je gaat juist voor een lichte romantische sfeer.
Dat gezegd, tijdens je zwangerschap mag je je toch ook sexy voelen?
Het gaat erom dat je straalt als vrouw. Een zwangerschap is een bijzondere fase, waarin het lichaam op unieke wijze verandert. Je mag je absoluut krachtig en mooi voelen tijdens deze periode!
Dit worden niet alleen prachtige foto’s, maar deze beelden zullen ook een waardevolle herinnering zijn aan een bijzondere tijd in je leven.

Welke maand is het beste?

Ik denk eigenlijk dat het niet uitmaakt, want in elk trimester zie je grote veranderingen en die zijn allemaal bijzonder. Van beginnende ronding tot promintente bolle buik. Het is vooral belangrijk dat je je een beetje fit voelt. In het tweede trimester is de ochtendmisselijkheid (als je daar last van hebt) meestal voorbij en is er weinig ongemak bij het aannemen van de poses. In de laatste paar weken voor de bevalling kan natuurlijk ook. We gaan tijdens de photoshoot gewoon op zoek naar de juiste balans want het is wel zo fijn als je je ook comfortabel voelt.

Is een zwangerschapsboudoir photoshoot heel anders dan een gewone boudoir shoot?

Om te beginnen ligt het tempo een stukje lager. We nemen iets vaker pauze tussen het poseren om even te ontspannen. Luister vooral goed naar je lichaam tijdens de shoot! Net als bij de ‘gewone’ boudoir shoots hebben we van te voren een kennismakingsgesprek.

Hiernaast is het natuurlijk leuk om voor poses te kiezen die je (groeiende) buik benadrukken, al hoeft dat niet per se. Er wordt vaak voor een combinatie gekozen van beelden als herinnering aan je zwangerschap en foto’s die echt ‘boudoir’ ademen.
Tot slot kies je voor een boudoir photoshoot soms voor andere kleding en/of accessoires. Veel zwangere vrouwen dragen graag lingerie die meer ondersteuning biedt en voor losse en zachte stoffen, eventueel doorschijnend. En bij schoenen kiest men vaak voor schoenen met niet al te hoge hakken die niet knellen (je weet wel: je voeten en enkels kunnen een beetje vochtvast houden tijdens de zwangerschap).

Lieve woorden van Diana

Op de foto’s in dit blog zie je Diana. Zij koos voor een boudoir zwangerschaps photoshoot.
Ik heb haar gevraagd hoe ze de photoshoot heeft ervaren en ze schreef me het volgende:

“Een boudoir zwangerschapsshoot doen bij Andrea kan ik je zeker aanraden. Andrea heeft een mooie romantische vrouwelijke stijl van fotograferen, ze is lief en geduldig. Ze weet je op je allermooist vast te leggen. De resultaten zijn een mooie herinnering aan deze bijzondere fase van je leven. Ik ben nog steeds erg blij met deze mooie foto’s, het is een prachtig aandenken aan mijn zwangerschap”.

Superleuk om te lezen!! Wil jij ook een zwangerschapsphotoshoot in sensuele en krachtige boudoir style?
Neem dan contact met me op!

Meer blogs van woman for women